Okja

Descriere Film: Okja

Okja Online Subtitrat -

În “Okja” (2017), ne întâlnim cu o fetiță coreeană de 14 ani, Mija (An Seo Hyun), care trăiește timp de zece ani cu o creatură imensă, de porc. Okja, creată de o companie puternică Condusă de Lucy Mirando (Tilda Swinton, într-un alt rol extravagant și sălbatic). In scopul unui concurs la nivel mondial, cel puțin așa crede Mija. Descoperirea povestii și descoperirea de noi personaje aduce Mija într-o aventură pe tot globul în cea mai nouă caracteristică a lui Bong Joon Ho.


În același câmp de alergare ca “Snowpiercer” (2013) al lui Bong Joon Ho (2013). “Okja” nu are un adevărat sens al direcției. Filmul în sine se simte ca și cum se va imploda datorită unor segmente mari de informații pe care publicul nu le cere. Ceea ce are ca rezultat momente prelungite de expunere: personajele (de multe ori anturajul lui Lucy Mirando sau chiar ei înșiși) se așează. Ochii și expuneți propoziții asupra propozițiilor către spectator, ca și cum le-ar fi frică să pierdem un cuvânt în acest film. Care într-adevăr nu merge la adâncime și nici nu este cea mai complexă piesă de scris din acest an.


Scena de deschidere a filmului “Okja” este acest accent elegant, dar dezordonat pe Tilda Swinton, în care ea endează. Si urgentează motivele companiei sale și regulile de bază ale acestui așa-numit concurs pentru un grup de reporteri. Ignorați de personajul lui Giancarlo Esposito (Frank Dawson , Despre care încerc încă să dau seama de adevărata implicare în poveste). Scena în sine este bine executată.


Cu un scor interesant, dar nu puteți rezista nevoii de a pune la îndoială utilitatea ei. Să nu vă mai întrebați dacă ar fi putut fi făcută într-un mod mai creativ și mai atrăgător, și asta se întâmplă pentru cea mai mare parte a conținutului filmului.

Vizionati online filmul Okja hd subtitrat in romana.

Genre: Adventure , Drama , Fantasy , Science Fiction

Actor: Tilda Swinton , Michael D Joseph , JC Williams

Director:

Writer:

Country: South Korea , United States of America

Release: 2017-06-28

Duration: 122 Min

Quality: HD

Rating: 0

7.6

Rating(1)


Leave a comment
You May Like