The Hunger Games 4: Mockingjay - Part 2

Descriere Film: The Hunger Games 4: Mockingjay - Part 2

The Hunger Games 4: Mockingjay - Part 2 Online Subtitrat - Jocurile Foamei: Revolta - partea 2
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârși fără victime.
Nici nu stiu cu ce sa incep. Cred ca mai bine nu incep deloc dar cateva cuvinte nu ma pot abtine sa nu zic. Nici nu mai pun diacritice, nu merita efortul… Deci sunt chiar dezamagit. Nu ma asteptam la cine stie ce dar totusi nu ma asteptam sa fie atat de slab. Practic, am avut impresia ca ma uit la un serial drama foarte slab si plictisitor. Aproape ca am adormit la el. Aproape ca am vrut sa ma opresc si sa nu-l vad pana la final. Dar am avut multa, poate prea multa rabdare sa-l vad pana la final si am stat pana atunci cu speranta ca o sa inceapa ceva, orice…
Si vorbesc acum de ambele parti. In 2014 mi-am zis sa nu ma apuc de el si sa astept si partea a doua ca sa le vad pe amandoua o data. Imi e mila de cei care au mers la cinema la prima parte si apoi au stat ca fraierii un an de zile asteptand partea a doua, asteptand “lumina” care pana la urma n-a mai venit. Practic în I si II nu se intampla mai nimic. Subiect de cel mult juma de ora care a fost lungit si raslungit in 5 ore jumatate. Vizionati online filmul The Hunger Games 4: Mockingjay - Part 2 hd subtitrat in romana.